Paintball

Få adrenalinet helt op!!

En aktivitet, der både er for drenge og piger og en ideel aktivet til polterabender og firmaarrangementer, det ryster folk sammen. Kom og oplev de "dødbringende" skudsalver på nærmeste hold på banen ved Marielyst.

Paintballbanen er åben hele året, uanset vejret!!

 

Paintball skal bestilles forud for arrangementet. Kontakt os per telefon, mail eller ved personlig henvendelse i kiosken minimum to dage før I påtænker at spille. Ønsker I at booke med kortere varsel er I altid velkommen til at ringe og høre om det kan lade sig gøre, også på selve dagen.

Advarsel! - Man kan blive bidt af det!

Hele banen er på ca. 10.000 m2, området består af tre forskellige baner, så der er plads til at tre grupper uafhængigt af hinanden. I vinteren 2013/2014 blev der bygget nyt fælles sikkerhedsområde med udkigstårn, så man kan følge med på alle tre baner, og muligheden for at prøve de forskellige baner i løbet af arrangementet.

Banerne er løbende under udvikling, på to af banerne har vi bl.a. en mindre by som vi flytter rundt med ca. en gang om året, der er også fire borge, jordvolde og mindre søer på banerne. Banerne er bygget op så man er på en fornuftig afstand fra hinanden, et realistisk og godt område at spille på. Vores tredje bane er en speedballbane som typisk bruges til sportspaintball, speedballbanen er viagra pas cher 25 x 40 m. Helt flad og med 23 "dækninger," hvilket også bruges til bowtag.

Har man tilskuere med, kan de sidde uden for på teressen eller i udkigstårnet og følge med i spillet.

For at spille paintball skal man ifølge Dansk Lovgivning være fyldt 16 år. Er man mellem 16 og 18 år skal man medbringe en forældre/værge underskrift.

Se kalenderen