Skip to main content

Voksengokarts
(fra 14 år)

Gokartbanen med de skarpe kurver og hvor den personlige betjening er i højsædet.

Banen

Vores voksenbane er ca. 370 m. lang, fuldt professionel med elektronisk tidtagning, skarpe kurver og mulighed for fuld fart på.
Der kan køres træningskørsel, løb, hvor første mand over stregen vinder og Le Mans kørsel med op til 10 karts ad gangen.

Køres der “Stor Bane”, som er voksen- og børnebanen lagt sammen til een ca. 560 m lang bane, kan der være op til 13 karts på banen af gangen.

Vi har også mulighed for at sætte lys på banen, så aftenløb er ingen hindring.

Du skal være fyldt 16 år (14 år hvis du er ifølge med voksen eller med skriftlig tilladelse fra værge).

Karten

Vi har 10 voksen gokarts af typen Rimo Alpha 2. Bilerne har 9 HK, er på 270 ccm, og har en tophastighed på knap. 60 km/t. Alle karts er fra 2021. Desuden har vi et antal Rimo Alpha 1 karts, med samme data, der bla. bruges som reservebiler.

Karts’ene kører på blyfri benzin og er monteret med den mest lydsvage udstødning fabrikanten kan levere, sådan at vi tager hensyn til omgivelserne.

Gearingen er tilpasset således at karten er rigtig hurtig i optrækket og når topfarten flere steder på banen. Det udjævner betydningen af kørerens vægt en del.

Kartsne er udstyret med hydrauliske bremser og justerbart sæde, så der er plads til de fleste benlængder.

De er ligeledes monteret med regnvejrsskjold så de kan køre i regnvejr – til stor fornøjelse for alle dem som prøver. Regnvejrskørsel kræver en helt anderledes køreteknik og det finder mange ekstremt underholdende.