Skip to main content

Diverse ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have køredragt på ?
Nej, det er intet krav og langt de fleste kører i deres normale tøj, men vi har køredragte, som du er velkommen til at benytte.
Må jeg køre hvis jeg er gravid, har dårlig ryg eller lign.?
Vi fraråder på det kraftigste at du kører, hvis du er gravid eller har dårlig ryg, da det kan være fysisk belastede at køre gokart.
Kan jeg gå til gokart hos jer?
Nej, man ikke gå til gokart hos os. Al kørsel foregår på udlejnings-basis. Det fungerer på den måde, at man køber det antal ture man lyst til at køre hver gang man besøger os. Man kan evt købe klippekort og dermed spare nogle penge hvis man ønsker at køre ofte.
Kan vi køre sammen som familie med voksne og børn ?
Ja, det kan I under visse omstændigheder godt. Hvis i besøger os på en dag hvor der ikke er så travlt, og dermed god plads på voksenbanen, kan børn og voksne i samme familie/gruppe godt køre samtidigt på voksenbanen. Ring evt. til os på forhånd for at høre nærmere.
Hvor mange gokarts kan køre samtidig på banern?
På voksenbanen kører vi med op til 10 karts ad gangen og for børnebanen er det 6 karts. Når vi kører “stor bane”, som er voksen- og børnebanen slået sammen til een lang bane, kan der være op til 13 karts på banen ad gangen.
Kan man booke en tid online ?

Nej, vi foretrækker at du ringer, eller mailer, til os for at booke en tid. De fleste har spørgsmål i forbindelse med booking af gokart-kørsel, Paintball etc, så på denne måde kan vi vejlede, så I får den kørsel, eller det arrangement, I ønsker og forventer.

Hvad er jeres åbningstider?
Vi har forskellige åbningstider igennem året, men i vores kalender kan du altid se de aktuelle åbningstider. Se menupunktet “Åbningstider” øverst på siden.
Må jeg medbringe mad og drikkevarer på jeres område?
Du/I må gerne medbringe madvarer på vores område, men drikkevarer skal købes i kiosken. Vi har adskillige udendørs borde/bænkesæt, en havestue med borde og stole, og en masse grønne områder, der er perfekte til Picnic-turen. Vi har også et par store gasgrille, som I er velkommen til at benytte helt gratis. Ring evt i forvejen hvis I er en stor gruppe, der gerne vil afholde spisning i forbindelse med jeres arrangement.
Kan vi købe mad og drikke hos jer?
Vi har en kiosk hvor man kan købe øl, sodavand, is og div. slik, men vi sælger ingen former for mad.
Hvordan betaler jeg?
Der er ingen form for forudbetaling. Man betaler her hos på selve dagen. Vi modtager kontanter og alle gængse former for betalingskort.
Kan jeg annullere min bookning?
Ja, selvfølgelig kan du det. Har du lavet en booking hos os, kan du altid ringe til os og annullere den. Dog beder vi om at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan frigøre pladserne til andre. Hvis man blot undlader at møde op, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på mindst kr 500,- via MobilePay.
Hvor længe før min booking skal jeg møde op ?
Hvis du skal køre gokart, skal du møde op 15 min før det tidspunkt du har booket til, da der går lidt tid med instruktion etc. Ved Paintball skal man bare være der på det aftalte tidspunkt.
Kan jeg holde børnefødselsdag eller firmaudflugt hos jer?
Vi har adskillige udendørs borde/bænkesæt, en havestue med borde og stole, og en masse grønne områder, der er perfekte til firmaudflugten eller børnefødselsdagen. Vi har også et par store gasgrille, som I er velkommen til at benytte helt gratis. Ring evt i forvejen hvis I vil høre mere om mulighederne.
Har i åbent hele året ?
Ja, vi har åbent hele året. Åbningstiderne og -dagene varierer alt efter hvor på sæsonen vi er. Se venligst kalenderen under menupunktet “Åbningstider”. Er man en gruppe kan man booke arrangementer uden for normale åbningsdage. Ring til os for at høre nærmere.
Er det let at parkere ved jeres Gokart center ?
Ja, vi har en stor parkeringsplads i tilknytning til vores område, så gratis parkering er aldrig et problem.
Må jeg have hund med ind på jeres område?
Du må gerne have din hund med ind på vores område hvis den er i snor og du har fuldstændig styr på den. Desuden kan vi nævne at der 100 meter henne af vejen ligger en lækker hundelufteskov.