Skip to main content

Paintball – Få adrenalinen helt op!!

Adrenalinen kommer hurtigt til at pumpe på paintballbanen. Her sendes i afsted med ladte paintballgeværer, men ikke uden en professionel vejledning og det korrekte sikkerhedsudstyr. Herefter er det med at vælge en taktik der gør, at du bliver sidste overlevende. Aldersgrænsen for paintball er 16 år. Den ultimative legeplads til dig som aldrig blir voksen. 

Paintballbanen er åben hele året, uanset vejret!

OBS

Paintball skal bestilles forud for arrangementet. Kontakt os per telefon, mail eller ved personlig henvendelse i kiosken minimum to dage før I påtænker at spille. Ønsker I at booke med kortere varsel er I altid velkommen til at ringe og høre om det kan lade sig gøre, også på selve dagen.

Hele banen er på ca. 10.000 m2, og området består af tre forskellige baner, så der er plads til at tre grupper kan spille uafhængigt af hinanden. Man kan evt. efter aftale med instruktøren prøve de forskellige baner i løbet af arrangementet.

Der er et fælles sikkerhedsområde med udkikstårn, så man kan følge med på alle tre baner. 

Banerne er løbende under udvikling, på to af banerne har vi bl.a. en mindre by som vi flytter rundt med ca. en gang om året. Der er fire borge, jordvolde og mindre søer på banerne. Banerne er bygget op så man er på en fornuftig afstand fra hinanden – et realistisk og godt område at spille på. Vores tredje bane er en speedballbane på 25 x 40 m, som typisk bruges til sportspaintball. Banen er helt jævn/flad og med 23 “dækninger,” hvilket også bruges til bowtag.

Har man tilskuere med, kan de sidde uden for på teressen eller i udkigstårnet og følge med i spillet.

For at spille paintball skal man ifølge Dansk Lovgivning være fyldt 16 år. Er man mellem 16 og 18 år skal man medbringe en forældre/værge underskrift.