Skip to main content

Paintball – Ofte stillede spørgsmål

Går i op i sikkerhed?
Ja, inden Paintball-spillet går i gang bliver alle grundigt instrueret i sikkerhed på banen og betjening af våben. Under spillet er alle iført dragter, beskyttelsesmaske og evt halskrave. Der er altid en instruktør til stede, som vejleder og overvåger spillet. Alle banenerne godkendes af politiet hvert andet år.
Hvor mange skal vi minimun være for at spille Paintball?
I skal minimum være 6 personer, men da banerne er store, er det sjovere jo flere I er.
Hvor mange er der plads til på Paintball-banen?
Vi har plads til så mange spillere som i ønsker at være. Hvis gruppen er større end ca. 30 personer skal I blot regne med at spillet kommer til vare lidt længere. Ring gerne for mere info hvis I er en stor gruppe.
Hvor mange gokarts kan køre samtidig på banern?
På voksenbanen kører vi med op til 10 karts ad gangen og for børnebanen er det 6 karts. Når vi kører “stor bane”, som er voksen- og børnebanen slået sammen til een lang bane, kan der være op til 13 karts på banen ad gangen.
Kan alle spille Paintball?
I Danmark siger våbenlovgivningen at man skal være fyldt 18 år for at spille Paintball. Dog kan man spille med forældres, eller værges, underskrift hvis man er mindst 16 år.
Jeg ønsker ikke at spille, men at se mine kammerater spille!
Der er flere områder hvorfra du kan se på hvis du, som del af en gruppe, ikke ønsker at deltage i selve spillet, og du kan være sammen med din gruppe når de holder pauser.
Må jeg spille Paintball hos jer hvis jeg har drukket alkohol?
Hvis du har nydt en genstand eller to, må du gerne spille Paintball. Vurderer instruktøren, at du er tydeligt påvirket af alkohol, kan du blive bedt om ikke at spille. Sikkerheden for dig selv og dine venner kommer altid først.
Hvor lang tid tager at spille Paintball?
Med mindre I er en stor gruppe skal I regne med at afsætte 2 timer. Er I mere end 20 – 25 personer tager det lidt længere tid – ring til os for nærmere info.
Er der åbent for Paintball hele året rundt?
Ja, I kan spille Paintball hele året rundt uanset hvilket vejr det er. Blot husk at Paintball er på bestilling, så giv os venligt et kald mindst to dage før i ønsker at spille.